Access Bars

Access Bars

Dit is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.

Het betreft een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Waar bestaat Access Bars uit?

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wat gebeurt er tijdens een Access Bars sessie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je lichaamscellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Access Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Daarnaast is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Access Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Voor welke klachten kan een Bars sessie heilzaam zijn?

Een Bars sessie ondersteunt het zelfgenezend- en probleemoplossend vermogen zonder dat je de verhalen of het drama in hoeft te gaan.
Deze sessie is werkzaam bij tal van lichamelijke en geestelijke klachten.

Denk hierbij aan:

  • Posttraumatische Stress stoornis (PTSS)
  • angsten
  • depressie
  • vermoeidheid
  • slapeloosheid
  • pijnklachten
  • hypersensitiviteit (HSP)
  • concentratie problemen

Veel gehoorde verbeteringen zijn:

Helderder in het hoofd

beter bij mezelf blijven

betere leerprestaties

veel minder stress

minder pijn

verbeterde werking immuunsysteem

betere relatie met mezelf en anderen

een positievere houding ten opzichte van het leven

Bij oudere kinderen kan Bars helpen bij:

– ADHD
– PPD/NOS
– Asperger
– Faalangst
– Hechtingsproblemen
– Pubertijdsproblemen

Acces bars is toepasbaar voor alle leeftijden. De behandelduur is afhankelijk van de leeftijd. Bij jongeren werkt de behandeling sneller en is de behandeling doorgaans korter dan bij volwassenen.

Acces Bars is ook geschikt voor mensen met een aandoening dus ook voor mensen met een hersenbloeding, Parkinson en epilepsie is het veilig om de Acces Bars te ervaren. Zij ondervinden verbetering van hun gesteldheid na behandeling met Acces Bars.

Wilt u weten of Access Bars voor u geschikt is?

Vraag het ons.

Van Drempt

Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie

Tullekenshof 1
6666EC Heteren
0619107678
info@fysiovandrempt.nl

 

Openingstijden
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur