Wellness

Wanneer u toe bent aan ontspanning, kunnen wij u verschillen opties aanbieden zo dat u dit kunt ervaren. 

Wij bieden de volgende soorten massage

AromaTouch®

AromaTouch® massage is een zachte ritmische aanraking, waarbij acht etherische oliën worden gebruikt. De massage en oliën worden gegeven op de rug, nek, hoofd en onderkant van de voeten. De behandeling is gericht op de energiebanen en de viscerale contactpunten (punten op het lichaam die in contact staan met de organen). Ook worden de reflexpunten van de voeten en oren gestimuleerd.

Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief. 

Access Bars

Access Bars is een ongelofelijk effectieve techniek voor stress vermindering, angst, depressie, slaap bevordering, voor ADHD en ADD, kinderen en studenten voor examens etc.

Het is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. 

Wilt u weten welke massage het beste bij u past?

Vraag het ons.

Van Drempt

Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie

Tullekenshof 1
6666EC Heteren
0619107678
info@fysiovandrempt.nl

 

Openingstijden
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur