Mijn visie

Fysiotherapie in afstemming met jou

Bij Triggerpoints, Fysio- en Manuele Therapie van Drempt kan men terecht met lichamelijke (verklaarbare en onverklaarbare) klachten en preventie van deze klachten.

Tijdens de intake zullen de klachten in kaart worden gebracht en in samenspraak met de cliënt worden gekeken naar een passend behandelplan. In dit behandelplan zal de oorzaak van de klacht en het doelgericht werken naar herstel of het behouden van mogelijkheden centraal staan.

Eigen regie

In het behandelplan is het belangrijk om alle factoren die van invloed zijn op de ervaren klachten te bespreken en aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan spierknopen (triggerpoints), gewrichtsbeperkingen (manuele therapie) en disbalans tussen de overdracht van spieren. Om de disbalans tussen spieren te verbeteren zal de cliënt oefeningen en adviezen krijgen om thuis uit te voeren en toe te passen in zijn of haar dagelijkse patroon. Daarnaast is het beweeggedrag van de cliënt van groot belang net als het feit of de cliënt veel druk in zijn of haar leven ervaart. Wanneer dit het geval is, zal dit ook tijdens de behandeling(en) worden besproken en eventuele adviezen worden gegeven.

De cliënt heeft en houdt zelf de regie in handen, krijgt handvaten om dit zo te houden.

Afspraak maken?

Van Drempt

Triggerpoints, Fysio- en Manuele therapie

Tullekenshof 1
6666EC Heteren
0619107678
info@fysiovandrempt.nl

 

Openingstijden
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur